Fitnes Sportskog centra Čair pruža klijentima jedinstvenu sredinu za efikasno ostvarivanje željenih ciljeva, uz konstantan nadžor visokostručnog osoblja.
RADNO VREME FITNESA od PONEDELJKA do SUBOTE je 12:00 – 18:00h NEDELJOM NE RADI.
U modernom i originalnom ambijentu, opremljenom u skladu sa savremenim standardima u oblasti fitnesa. Fitnes centar se nalazi u sklopu Bazena čine ga prijemni deo, svlačionice sa tuš kabinom i ormarićima za garderobu, i centralna prostorija za trening. Celokupan prostor centra je klimatizovan , što čini trening prijatnijim.
U savremenom enterijeru, stručno osoblje vam omogućava rad u prijatnoj atmosferi. U ponudi je veliki izbor sprava za body building kao i najsavremenije cardio linije mašina, traka za hodanje, stepera, bicikla sa naslonom, kao i širok raspon tegova.

Rekreacioni bazen sa svojom razuđenom osnovom ima nekoliko atraktivnih delova. Zonirani su tako da je moguće njihovo funkcionalno korišćenje potpuno nezavisno od drugih sadržaja, a sve u zavisnosti od potreba kupača. Bazen može da primi približno 350 kupača. Prosečna dubina bazena je h= 120 cm. Bazen ima i II nivo čija je dubina h= 80 cm do kojeg se dolazi stepeništem. Jedna količina vode se preliva sa gornjeg nivoa bazena u donji stvarajući efekat vodopada. Po celom obimu platforme postavljena je zaštitna ograda. Svi ulazni izlazni delovi bazena pored stepeništa sadrže zaštitne ograde.
Na rekreacionom bazenu predviđena su tri tobogana koji koriste zajedničku platformu i preko koje se pristupa toboganima. Dva tobogana, dužine 65m, gde je jadan u obliku cevi. Na nešto manjoj visini ide dupli multislider tobogan dužine 18 m.

Termini vežbanja su:

Ponedeljak – subota;
– od 08:00 do 12:00h Fitnes koriste klubovi;
– od 12:00 do 18:00h komercijalni termini za vežbanje teretana i fitnes ;
Ponedeljak – petak;
– od 18:00 do 23:00h termini za vežbanje Organizovanih grupa;
Trening traje 2 sata, jedan sat vežbanja u fitnesu potom pola sata vežbanja u bazenu i na kraju pola sata sauna.
I trening – 18:00 h
II trening – 19:00 h
III trening – 20:00 h
IV trening – 21:00 h
Vežbanje u fitnesu je uz pomoć i nadžorom rekreatora Sportskog centra Čair.

Cene:

Pojedinačna karta za teretanu i fitnes 150 din
Mesečna karta za pojedinca košta 1500 din.
Mesečna karta za organizovane grupe košta 2000 din.

Kontakt:

Sve informacije na tel: 063-470-961; 063-109-1680;
Koordinator fitnesa Sportskog centra Čair – Dragan Prvulović.