Фитнес Спортског центра Чаир пружа клијентима јединствену средину за ефикасно остваривање жељених циљева, уз константан наџор високостручног особља.
РАДНО ВРЕМЕ ФИТНЕСА од ПОНЕДЕЉКА до СУБОТЕ је 12:00 – 18:00х НЕДЕЉОМ НЕ РАДИ.
У модерном и оригиналном амбијенту, опремљеном у складу са савременим стандардима у области фитнеса. Фитнес центар се налази у склопу Базена чине га пријемни део, свлачионице са туш кабином и ормарићима за гардеробу, и централна просторија за тренинг. Целокупан простор центра је климатизован , што чини тренинг пријатнијим.
У савременом ентеријеру, стручно особље вам омогућава рад у пријатној атмосфери. У понуди је велики избор справа за бодy буилдинг као и најсавременије цардио линије машина, трака за ходање, степера, бицикла са наслоном, као и широк распон тегова.

Рекреациони базен са својом разуђеном основом има неколико атрактивних делова. Зонирани су тако да је могуће њихово функционално коришћење потпуно независно од других садржаја, а све у зависности од потреба купача. Базен може да прими приближно 350 купача. Просечна дубина базена је х= 120 цм. Базен има и ИИ ниво чија је дубина х= 80 цм до којег се долази степеништем. Једна количина воде се прелива са горњег нивоа базена у доњи стварајући ефекат водопада. По целом обиму платформе постављена је заштитна ограда. Сви улазни излазни делови базена поред степеништа садрже заштитне ограде.
На рекреационом базену предвиђена су три тобогана који користе заједничку платформу и преко које се приступа тобоганима. Два тобогана, дужине 65м, где је јадан у облику цеви. На нешто мањој висини иде дупли мултислидер тобоган дужине 18 м.

Термини вежбања су:

Понедељак – субота;
– од 08:00 до 12:00х Фитнес користе клубови;
– од 12:00 до 18:00х комерцијални термини за вежбање теретана и фитнес ;
Понедељак – петак;
– од 18:00 до 23:00х термини за вежбање Организованих група;
Тренинг траје 2 сата, један сат вежбања у фитнесу потом пола сата вежбања у базену и на крају пола сата сауна.
И тренинг – 18:00 х
ИИ тренинг – 19:00 х
ИИИ тренинг – 20:00 х
ИВ тренинг – 21:00 х
Вежбање у фитнесу је уз помоћ и наџором рекреатора Спортског центра Чаир.

Цене:

Појединачна карта за теретану и фитнес 150 дин
Месечна карта за појединца кошта 1500 дин.
Месечна карта за организоване групе кошта 2000 дин.

Контакт:

Све информације на тел: 063-470-961; 063-109-1680;
Координатор фитнеса Спортског центра Чаир – Драган Првуловић.